آموزش لاته آرت برای افراد مبتدی

آموزش لاته آرت برای افراد مبتدی

آموزش لاته آرت را در سایت کافیست مشاهده کنید و اگر در این کار سررشته هم ندارید می توانید با این آموزش آرت های آسان لاته را امتحان کنید.

لاته آرت نوشیدنی بسیار محبوب بر پایه اسپرسو با ظاهری زیبا است که امروزه طرفداران زیادی در بین کافه ها و مردم پیدا کرده است. لاته کالا مانند نام خود ترکیبی از هنر ، قهوه و شیر است.

این آفرینش ابتدا توسط لوئیچی لوئیس ابداع شد و امروزه مسابقات کلاس جهانی برای تهیه این نوشیدنی برگزار می شود.

برخی منابع بیان می کنند که این نوشیدنی از ایتالیا نشات گرفته است ، اما نه توسط مردم ایتالیا ، بلکه توسط جهانگردان آمریکایی که کاپوچینو برای آنها بسیار تلخ بود و افزودن شیر بیشتر به آن طعم دلخواه می داد.

Latte art بیشتر در اروپا و آمریکا مرسوم بوده و البته ، در اسکاندیناوی و مناطقی از اروپا در ظرفی به نام café o lite سرو می شود. البته برخی افراد این نوشیدنی را با وانیل ، یخ ، شکلات و کارامل مخلوط کرده و نوشیدنی های دیگری تهیه می کنند. مانند آیس لاته ، کارامل لاته و … که کمی مشابه ماکیاتو کارامل می باشد.

اگرچه ترکیبی از شیر و قهوه قرن هاست که در اروپا وجود دارد ، افسانه واقعی آن از اواسط دهه 1980 توسط دیوید شومر به ایالات متحده برمی گردد. البته پسری به نام “لوئیجی لوپی” مدت هاست که در ایتالیا شیر و قهوه را مخلوط می کند ، اما شکی نیست که دیوید شومر جادوگری بود که هنر لاته را اختراع کرد و بس! او حتی کتابی در مورد Art Late نوشته است.

اموزش فوم گیری برای لاته ارت

برای لاته آرت نیاز داریم که به بهترین شکل شیر را فوم گیری نمایید ، بهترین روش برای اینکار استفاده از فوم گیر دستگاه های اسپرسوساز می باشد ، اما اگر این وسیله را در خانه ندارید می توانید از فرنچ پرس نیز برای فوم گیری استفاده کنید ، اگرچه ممکن است لاته آرت که با فرنچ فوم گیری کرده اید قوام خوبی نداشته باشد.

کف شیر دارای “میکروفوم” است که آن را برای تهیه قهوه و تهیه شیرینی مناسب می کند. بخار دادن شیر فرمولاسیون خود را می دهد ، به این معنی که خصوصیات فیزیکی شیر را تغییر می دهد. چربی و شکر موجود در شیر به قندهای کوچک و ساده تبدیل می شوند که شیر را شیرین می کنند.

فوم گیری شیر

  1. شیر را داخل پیچر بریزید و لوله بخار دستگاه اسپرسوساز را درونش قرار داده و شیر بخار را باز کنید تا شیر شروع به پف کردن کرده و مف شیر روی آن تشکیل شود.
  2. نازل بخار را چند میلی متر درون سطح شیر قرار دهید و هنگامی که شیر شروع به بالا آمدن کرد ، کوزه را پایین آورده تا نازل بخار تقریباً 1 سانتی متر از سطح شیر فاصله داشته باشد.
  3. کوزه را به سمت خود متمایل کنید تا به شما کمک کند داخل را ببینید. اجازه دهید شیر به طور یکنواخت گردش کند. عدم غوطه ور شدن نازل در محل صحیح ، شیر را بخار می دهد و کف دو لایه جداگانه را تشکیل می دهد و اجرای طرح تراش را دشوار می کند.
  4. وقتی شیر به دمای 60 تا 80 درجه سانتیگراد می رسد ، نازل بخار را خاموش کنید. باریستاهای باهوش فقط با لمس دما می توانند دما را تشخیص دهند ، اما ممکن است بخواهید از یک دماسنج گیره برای دقت استفاده کنید.
  5. برخی از باریستاها معتقدند که آنها پارچ را پایین نگه داشته و هنگامی که گرمتر است آن را بالا می برند تا عمیق تر بچرخند.
  6. پس از برداشتن نازل بخار ، محکم کوزه را روی میز بزنید تا حباب های موجود در کف از بین برود. این به شما کمک می کند کف کفگیر ضخیم تری داشته باشید.
  7. در آخر ، شیشه را برداشته و با دست بچرخانید تا نرم و ضخیم شود. این به شما در داشتن هنر ضخیم لاته کمک می کند.

آموزش آرت قهوه

تمام مراحل این فرآیند مهم است (از جمله تهیه اسپرسو و خامه شیر). ابتدا اصول تهیه فوم شیر را که در بالا توضیح دادیم را بیاموزید ، و سپس شروع به ایجاد طرح های خود کنید. متخصصان لاته می گویند اگر دو کار را درست انجام دهید ، می توانید یک لاته آرت عالی بسازید.

اینها شامل یک قطعه اسپرسو با کرما اسپرسو کافی و احتمالاً شیر بخارداده شده است.

برای شادابی ، از دستگاه لمینیتور استفاده کنید (زیرا به شما کمک می کند مقدار قهوه درشت یا ریز آسیاب شده را کنترل کنید). یک قطعه خوب اسپرسو باید دارای کمی خامه در داخل و طعم قهوه باشد. در اینجا چند نکته برای داشتن یک عکس اسپرسو عالی آورده شده است:

شما در مدت زمان 21 تا 24 ثانیه عکس عالی می گیرید. عکس گرفته شده در این مدت شیرین تر است. به یاد داشته باشید که به هر شلیکی که می زنید 7-8 گرم اسپرسوی زمینی اضافه کنید.

مقدار نیرویی که به محلول قهوه وارد می شود تأثیر زیادی در زمان استخراج دارد. هنگام استفاده از فیلتر پورتافی ، 30 تا 40 پوند فشار برای آسیاب کردن قهوه استفاده کنید. ابتدا میزان فشار را با مقیاس اندازه گیری کنید تا میزان فشار وارد شده مشخص شود. به طور متوسط ​​، مقدار نیرو برای کنترل با یک دست کافی است.

حالا اسپرسو را در یک لیوان گرد یا هر ظرف دیگری که دهانتان باز است بریزید. همیشه بلافاصله پس از خیساندن شیر به سراغ آن آمپول ها بروید (بیش از 10 ثانیه قبل از افزودن شیر صبر کنید).

آرت زدن روی قهوه

این مهارت نیاز به تمرین و صبر دارد ، زیرا پس از تخریب های فراوان ، می توانید نگران آن باشید. طراحی ایجاد لاته معمولاً در یک کاسه گرد انجام می شود. اسپرسو را در ته فنجان می ریزید ، سپس شیر بخارپز شده را اضافه کرده و تکان می دهید تا طراحی شود.

هنگام ریختن شیر ، می توان روش ریختن را به سرعت ، ارتفاع ، موقعیت و سرعت جریان ردیابی کرد.

برای تهیه پایه ، 1/3 شیر را در دهانه پارچ که 6-10 سانتی متر بالاتر از پارچ است بریزید. اکنون شیر را به عقب و جلو حرکت دهید تا پایه ای با همان رنگ و قهوه ای روشن ایجاد شود که می تواند طرح را ایجاد کند.
برای ایجاد طرح ، دهانه پارچ را پایین آورده و آن را بالای جام نگه دارید. اکنون ، سریعاً پاسخ متقابل دهید و در 1/3 ضربه دوم بریزید. جریان را از بالا به پایین حرکت دهید و آن را با سرعت ثابت درون شیر بریزید.
این به این معنی است که از بالا به فنجان بریزید تا تقریباً پر شود و سپس از پایین به فنجان بریزید تا هنگام طراحی به کرم نزدیک شود.
اطمینان حاصل کنید که فنجان را در جهت خود نگه دارید و مدام آن را بیرون بریزید. خیلی سریع ریختن باعث از بین رفتن کارما می شود و خیلی آهسته ریختن حباب های عمیق را به دام می اندازد.

به این ترتیب می توانید طراحی پایه لاته را انجام دهید. پس از تسلط بر این تکنیک ، طرح های خلاقانه مانند قلب و گل رز را امتحان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *