نوشیدنی های قهوه تنوع زیادی دارند که می توانید با خرید دستگاه اسپرسو بیشتر آنها را تهیه کنید. چرا با دستگاه اسپرسو؟ به دو دلیل 1- اساس اکثر قهوه های اسپرسو. 2- و تقریبا نیمی از نوشیدنی های قهوه به صورت ترکیبی با شیر تهیه می شوند.

و حتماً می دانید که این شیر یک شیر معمولی نیست. این شیر است که هوا یا بخار آب را ترکیب می کند. با ورود هوا به شیر ، مولکول های هوا توسط ذرات پروتئین شیر احاطه شده و نمی توانند فرار کنند ، باعث ضخیم شدن شیر و افزایش حجم آن می شود.

بهترین تجهیزات برای کف کردن شیر دستگاه اسپرسو با کوزه است (ظرف کوچکی ، شبیه پارچ ، ساخته شده برای شیر کف و روی قهوه طراحی شده است).

برای کف کردن شیر ، شیر را در کفگیر بریزید و آن را زیر نازل بخار دستگاه اسپرسو نگه دارید. با فشار دادن دکمه بخار آب ، آب جوش با شیر فشار داده می شود. این کار را ادامه دهید تا شیر به قوام و اندازه دلخواه برسد.

اما این کار چندان آسان نیست. در اینجا چند نکته برای کمک به شما در به دست آوردن کف بهتر ارائه شده است.

کف دوشش

نکاتی برای کف شیر

  • نکته اول: هنگام خرید پارچ مطمئن شوید که نوع فولاد از مواد دیگر بهتر باشد.
  • قبل از قرار دادن پیچ گوشتی در زیر نازل ، نازل بخار را باز کنید تا آب جوش خارج شود. تا اینکه فقط بخار آب خارج شود.
  • ظرفیت کوزه را با توجه به تعداد فنجان قهوه ای که می خواهید آماده کنید انتخاب کنید. معمولاً برای لوازم خانگی با ظرفیت 350 یا 500 میلی لیتر.
  • شیر را خیلی کم یا زیاد در کوزه نریزید. معمولاً از 1/3 تا 1/2 اندازه زمین مناسب است.
  • سر بخار را خیلی کم قرار ندهید (بیش از حد شیر). سیگنال سر بخار صداهای بسیار کمی ، خراشنده و ناخوشایند دارد.
  • سر بخار (نازل) را خیلی بالا قرار ندهید. نشانه سر استیل بسیار بلند صدای خروش شیر است.
  • در هنگام کف کردن اجازه ندهید که درجه حرارت شیر ​​زیاد شود. دمای بالای 60 تا 70 درجه سانتیگراد نشان می دهد که شیر به اصطلاح سوخته است.
  • حباب های بسیار ظریف و یکنواختی که روی شیر ایجاد می شود ، نشان دهنده کف درست شیر ​​است.

سرانجام ، به یاد داشته باشید که با تمرین می توانید در کف کردن شیر مسلط شوید. برای خرید بهترین دستگاه اسپرسو و انواع پارچ با بهترین قیمت به کافی شاپ مراجعه کنید.