چگونه می توان شیر را کف کرد تا شیر با ثبات و با کیفیت تری داشته باشد؟
نوشیدنی های قهوه تنوع زیادی دارند که می توانید با خرید دستگاه اسپرسو بیشتر آنها را تهیه کنید. چرا با دستگاه اسپرسو؟ به دو دلیل 1- اساس اکثر قهوه های اسپرسو. 2- و تقریبا نیمی از نوشیدنی های قهوه به صورت ترکیبی با شیر تهیه می شوند.
و حتماً می دانید که این شیر یک شیر معمولی نیست. این شیر است که هوا یا بخار آب را ترکیب می کند. با ورود هوا به شیر ، مولکول های هوا توسط ذرات پروتئین شیر احاطه شده و نمی توانند فرار کنند ، باعث ضخیم شدن شیر و افزایش حجم آن می شود.
بهترین تجهیزات برای کف کردن شیر دستگاه اسپرسو با کوزه است (ظرف کوچکی ، شبیه پارچ ، ساخته شده برای شیر کف و روی قهوه طراحی شده است).
برای کف کردن شیر ، شیر را در کفگیر بریزید و آن را زیر نازل بخار دستگاه اسپرسو نگه دارید. با فشار دادن دکمه بخار آب ، آب جوش با شیر فشار داده می شود. این کار را ادامه دهید تا شیر به قوام و اندازه دلخواه برسد.
اما این کار چندان آسان نیست. در اینجا چند نکته برای کمک به شما در به دست آوردن کف بهتر ارائه شده است.
نکاتی برای کف شیر
- نکته اول: هنگام خرید پارچ مطمئن شوید که نوع فولاد از مواد دیگر بهتر باشد.
- قبل از قرار دادن پیچ گوشتی در زیر نازل ، نازل بخار را باز کنید تا آب جوش خارج شود. تا اینکه فقط بخار آب خارج شود.
- ظرفیت کوزه را با توجه به تعداد فنجان قهوه ای که می خواهید آماده کنید انتخاب کنید. معمولاً برای لوازم خانگی با ظرفیت 350 یا 500 میلی لیتر.
- شیر را خیلی کم یا زیاد در کوزه نریزید. معمولاً از 1/3 تا 1/2 اندازه زمین مناسب است.
- سر بخار را خیلی کم قرار ندهید (بیش از حد شیر). سیگنال سر بخار صداهای بسیار کمی ، خراشنده و ناخوشایند دارد.
- سر بخار (نازل) را خیلی بالا قرار ندهید. نشانه سر استیل بسیار بلند صدای خروش شیر است.
- در هنگام کف کردن اجازه ندهید که درجه حرارت شیر زیاد شود. دمای بالای 60 تا 70 درجه سانتیگراد نشان می دهد که شیر به اصطلاح سوخته است.
- حباب های بسیار ظریف و یکنواختی که روی شیر ایجاد می شود ، نشان دهنده کف درست شیر است.
سرانجام ، به یاد داشته باشید که با تمرین می توانید در کف کردن شیر مسلط شوید. برای خرید بهترین دستگاه اسپرسو و انواع پارچ با بهترین قیمت به کافی شاپ مراجعه کنید.
دیدگاهتان را بنویسید