هنگام خرید قهوه اسپرسو ، چه ویژگی های کرم اسپرسو را باید در نظر داشته باشید؟

کرم قهوه

اگر عاشق اسپرسو هستید و هر روز برای خرید قهوه اسپرسو به کافی شاپ می روید یا با خرید دستگاه اسپرسو ساز خود اسپرسو درست می کنید ، باید با کرم قهوه آشنا باشید. و شما یکی از افرادی هستید که برای آنها کرم قهوه بسیار مهم است.

اما اگر اطلاعات لازم در مورد کرم قهوه را ندارید یا نمی دانید چرا قهوه خورها و باریستاهای حرفه ای تأکید زیادی بر کیفیت کرم قهوه دارند ، با ما همراه باشید.

کارما چیست؟

اسپرسو دوست دارید یا نه ، احتمالاً دیده اید که اسپرسو به طور کلی دو قسمت دارد. قسمتی که خود قهوه است و قسمت دوم یک لایه سبک است که روی قهوه قرار دارد. این یک لایه ضعیف از کرم قهوه است.

انواع قهوه اسپرسو

در واقع ، کرم قهوه یک لایه یا کف رنگ برنزه (کف نارنجی تا قهوه ای) است که روی یک فنجان تازه اسپرسو ایجاد می شود. کارما زمانی اتفاق می افتد که حباب های هوا با روغن های محلول در قهوه ترکیب می شوند.

این ترکیب در هر دستگاه قهوه ساز ایجاد نمی شود. در عوض ، می توانید با خرید دستگاه اسپرسو کارما روی اسپرسو ایجاد کنید. البته ، در دستگاه های قهوه ساز دیگر ، مانند موکاهای برقی ، کرم های موکا ، ma روی کارمای قهوه ایجاد می شود. اما آنها به خوبی کرم اسپرسو موجود در دستگاه اسپرسو خوب نیستند.

ویژگی های کرم با کیفیت

خامه قهوه یکی از ویژگی های قهوه است که مهارت های بارستا بر کیفیت آن و کیفیت دانه های قهوه تأثیر می گذارد. و به طور کلی ، اگر بخواهیم ویژگی های یک کرم با کیفیت را لیست کنیم ، به موارد زیر بر می خوریم.

  • زود محو نشوید. (کارما نباید در کمتر از 1 دقیقه ناپدید شود).
  • آنها دارای رنگ قهوه ای طلایی هستند. (قهوه رنگی نشانه کیفیت پایین قهوه است).
  • ضخامت کارما باید 1/10 حجم قهوه باشد.

برای دستیابی به این ویژگیها باید گام برداشت. این اقدامات عبارتند از:

  • از دانه های قهوه تازه و تازه بو داده استفاده کنید
  • مقدار مناسب آسیاب قهوه با آسیاب قهوه
  • زمان استخراج قهوه (عصاره گیری باید بین 15 تا 30 ثانیه طول بکشد).
  • فنجان قهوه را قبل از استفاده گرم کنید.
  • دستگاه قهوه را به طور مرتب تمیز کنید.
مواد لازم برای تهیه قهوه اسپرسو

چرا کرم قهوه مهم است؟

در نهایت ، س importantال مهم این است که چرا کرم قهوه مهم است. کارما با کیفیت قهوه اسپرسو ارتباط مستقیم دارد. همانطور که در بالا ذکر شد ، کیفیت دانه های قهوه و مهارت های باریستا به طور کلی بر کیفیت قهوه تأثیر می گذارد. بنابراین ، هر چه کیفیت کارما بهتر باشد ، کیفیت قهوه اسپرسو بهتر است.

علاوه بر این ، غلظت و رنگ کارما تأثیر زیادی بر کیفیت و زیبایی قهوه مانند لاته ، کاپوچینو ، سفید تخت ، دارد .. اما به خاطر داشته باشید که یک فنجان بزرگ اسپرسو فقط برای کارما نیست. و باید طعم بسیار خوبی داشته باشد.

برای دستیابی به چنین قهوه ای ، از وب سایت coffee.com دیدن کنید و یک دستگاه اسپرسو و قهوه با کیفیت بخرید.

سوالات متداول

ترکیبات کرم قهوه چیست؟

مواد تشکیل دهنده کرم پروتئین ها ، مواد چرب و ملانوئیدین ها هستند. بیشتر آنها هنگام برشته شدن قهوه شکل می گیرند.

آیا کرم قهوه با قهوه Robesta و Arabica تفاوت دارد؟

بله ، قهوه های روبوستا کرم بیشتری دارند.

آیا کریما بر عطر قهوه نیز تأثیر می گذارد؟

خیر تأثیر کمی بر طعم قهوه دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *