اصطلاحات رایج قهوه و اسپرسو باریستا ها
همانطور که می دانید اسپرسو محبوب ترین نوشیدنی قهوه در جهان است. و این قهوه بسیار خوشمزه را می توان با خرید دستگاه اسپرسو به راحتی تهیه کرد.
اما نه تنها اسپرسو ، بلکه بسیاری از قهوه های دیگر را می توان با آن تهیه کرد. زیرا اسپرسو اساس بسیاری از نوشیدنی های قهوه است. مثل قهوه لاته ، کاپوچینو ، آمریکانو ، ….
همچنین تعدادی اصطلاح برای دستگاه های اسپرسو و قهوه اسپرسو استفاده می شود که برای بیشتر قهوه ها استفاده می شود. اصطلاحاتی که تعریف آنها می تواند کار با دستگاه و تهیه قهوه با آن را تسهیل کند. این اصطلاحات و اصطلاحات شامل موارد زیر است:
اصطلاحات مربوط به اسپرسو و دستگاه اسپرسو
در اینجا شایان ذکر است که برخی از این اصطلاحات مربوط به تولید کنندگان اسپرسو و برخی دیگر مربوط به قهوه اسپرسو است.
تک شات
شات یک واحد اندازه گیری اسپرسو است و معادل 25 تا 30 میلی لیتر (سی سی) است. این بدان معناست که یک وعده اسپرسو معادل 25 تا 30 میلی لیتر قهوه اسپرسو است.
دو شات
به طور طبیعی ، شوت مضاعف به معنای شوت مضاعف است. یعنی قهوه ای که 60 میلی لیتر اسپرسو دارد. برای تهیه اسپرسوی دوتایی ، قهوه آسیاب شده باید دو بار در یک فیلتر پرتافی ریخته شود.
پورتافیلتر
Portafilter وسیله ای است که متعلق به دستگاه اسپرسو است. برای تهیه اسپرسو ، پودر قهوه را در سبد پورتافیلتر ریخته و آن را به گروه دستگاه اسپرسو وصل کنید.
گروه تولید کننده اسپرسو (رهبر گروه)
Headgroup بخشی از هر دستگاه اسپرسو و قلب آن است. زیرا وظیفه تهیه یک فنجان اسپرسو خوب است. هدبند در قسمت جلوی دستگاه قرار دارد و دارای کف فلزی است.
پورتافیلتر به گروه سر دستگاه اسپرسو متصل می شود و سپس آب جوش از طریق گروه سر داخل پودر قهوه درون پورتافیلتر ریخته می شود.
این 4 اصطلاح مهمترین کلماتی است که در تهیه قهوه اسپرسو استفاده می شود. برای تهیه قهوه اسپرسو یا قهوه دیگر ، یک یا دو عکس قهوه آسیاب شده در فیلتر فیلتر بریزید. سپس فیلتر پورت را به گروه اصلی دستگاه متصل کرده و در آخر دکمه اسپرسو را در دستگاه روشن کنید.
اکنون استفاده از این اصطلاحات تهیه انواع قهوه را برای شما آسان می کند. همچنین ، برای خرید راحت و ایمن قهوه ، قهوه ساز ، دستگاه اسپرسو ، … به وب سایت کافی دات کام مراجعه کنید.
سوالات متداول
معتدل کردن قهوه یکی از مهمترین و اساسی ترین مراحل تهیه قهوه با دستگاه اسپرسو است. وقتی پودر قهوه را داخل فیلتر فیلتر می ریزید ، باید آن را فشرده کنید تا یک قهوه خوشمزه و بی نظیر بدست آورید. به فشردن قهوه با مزاج و اهرم ، قهوه خوی گفته می شود.
بله ، به آن پورتافیلتر دسته ای گروهی نیز گفته می شود.
هیچ تفاوتی بین عربیکا ، قهوه Robesta یا ترکیبی از هر دو وجود ندارد. انتخاب دانه های قهوه بر اساس سلیقه افراد است.
اسپرسو نوعی نوشیدنی ایتالیایی است که از کلمه express به معنی جمع و جور و سریع گرفته شده است.
نازل یا نازل پورتافیلتر در واقع بخشی است که عصاره قهوه از پورتافیلتر خارج می شود. پورتافیلتر با یک نازل دارای یک خروجی و پورتافیلتر با دو نازل دارای دو دهانه خروجی است و برای استخراج همزمان 2 فنجان اسپرسو مناسب است.
دیدگاهتان را بنویسید