قهوه سیاه یا بلک کافی چیست و چه ویژگی هایی دارد

قهوه سیاه یا بلک کافی چیست و چه ویژگی هایی دارد

قهوه سیاه یا بلک کافی جزو نوشیدنی های جدید قهوه به شمار می رود این نوشیدنی در دهه اخیر توانست شهرت زیادی در جهان پیدا کند و در ایران نیز چند وقتی هست که بر سر زبان ها افتاده است.

حرفه ای ها می گویند که دم کردن قهوه سیاه به خودی خود یک هنر است! فکر می کنید چرا چنین کلمه ای وجود دارد؟ با ما همراه باشید و پاسخ این سوال را دریافت کنید!

نوشیدن قهوه سیاه بدون قند می تواند آن را مزه کند ، نه بدون قند! این به شما امکان می دهد تمرکز بیشتری روی طعم و طراوت قهوه داشته باشید. قهوه سیاه معمولاً در یک قوری دم می شود ، اما قهوه جوش های حرفه ای اصرار دارند برای بهترین طعم آب بریزند.

قهوه سیاه یا بلک کافی چیست

قهوه سیاه به خصوص در دهه گذشته یکی از محبوب ترین ها بوده است و امروزه بسیاری از افراد دوست دارند از فواید قهوه سیاه و نحوه خرید و تهیه آن مطلع شوند.

اما آیا واقعا فواید و فواید قهوه سیاه بیشتر از قهوه شیر است؟ آیا این قهوه از سایر نوشیدنی های قهوه ویژگی بیشتری دارد؟ اینها چند سوال است که قبل از تهیه قهوه سیاه به ذهن ما خطور می کند و سعی خواهیم کرد در این مقاله در مورد مافیای قهوه این مسئله را با هم بررسی کنیم.

به نظر می رسد همه امروز غذاهای رنگارنگ را دوست دارند و درک دلیل آن کار سختی نیست. رنگ رنگین کمان جذاب و چشم نواز است. اما بلک اکنون در مورد زیبایی شوم خود در دنیای شیرینی مانند بستنی و لاته اظهارنظر جسورانه ای کرده است.

قهوه سیاه مدرن به نوشیدنی خاکستری تبدیل شده است که از کربن فعال استفاده می کند و مزایای خاص خود را دارد. کاهو دقیقاً به عنوان یک نوشیدنی سالم در نظر گرفته نمی شود اما این قهوه های ذغالی بدن شما را سم زدایی می کند.

گفته می شود که این قهوه مواد ناخواسته موجود در سیستم گوارش را تصفیه می کند ، اما به گفته متخصصان ، این قهوه باید در دوز توصیه شده مصرف شود. مقدار کمی بسیار خوشمزه و مفید برای سلامتی شماست. این نوشیدنی گرم در حال حاضر در کافه های لندن و استرالیا موجود است.

فواید قهوه سیاه

قهوه سیاه یکی از غنی ترین منابع آنتی اکسیدان است که اکثر مردم در رژیم های غذایی خود دارند. مصرف مقدار زیادی میوه و سبزیجات برای افراد دارای آنتی اکسیدان در بین انسانهایی که به ندرت مشاهده می شوند نادر است ، اما شما می توانید با نوشیدن قهوه عربیکا یا چای نیازهای بدن خود را برآورده کنید. من می توانم آن را انجام دهم

با این حال ، مشکل و مسئله نگران کننده استفاده و افزودن کربوهیدرات و چربی به قهوه است. این امر به دلیل افزودن چاشنی هایی مانند خامه و شکر ایجاد می شود. این در رژیم غذایی اتفاق می افتد.

قهوه سیاه به معنای قهوه تازه دم کرده بدون افزودن شکر یا شیر است. قهوه خالص مستقیم ، تازه ، گرم و خام مصرف می شود.

خواص قهوه سیاه

یکی از مهمترین مشکلات و آسیب های انسان هنگام نوشیدن قهوه به صورت آمریکانو یا اسپرسو ، استفاده بیش از حد از قند و مواد شیرین کننده است که به خودی خود برای سلامتی ما مضر است.

افزودن شکر و شکر به نوشیدنی شما جز افزایش کالری بدن ، افزایش رشد کمر و کمر و از بین بردن کاهش وزن هیچ تأثیری ندارد!

در واقع ، همه ما با خطرات مصرف زیاد قند مانند دیابت ، هایپرگلیسمی ، خستگی و سو تغذیه آشنا هستیم.

بنابراین ، نوشیدن قهوه بدون شکر اضافی (یا شیرین کننده ها) می تواند این مشکلات را به حداقل برساند. یا حداقل تا آنجا که ممکن است آنها را به تعویق بیندازید. این یکی از مهمترین مزایای قهوه سیاه است.

جای تعجب نیست که شیر حاوی مقداری چربی است. این مربوط به کرم ها است ، به خصوص هنگام استفاده از شیر پرچرب. پشت بسته را ببینید تا ببینید چقدر چربی دارید.

البته افزودن انواع خاصی از چربی سالم به رژیم غذایی بد نیست. تمام منابع چربی های امگا 3 مانند روغن ماهی ، آووکادو ، زیتون ، آجیل و دانه ها بسیار عالی هستند.

با این حال ، چربی شیر متفاوت است و مانند چربی خامه ای ، خواص کمی در سلامت جسمی ما دارد. مطمئناً افزودن حداکثر 30 میلی لیتر شیر به قهوه به خودی خود ضرری ندارد اما کمی افزودن و تکرار آن هر روز قطعاً نتیجه خوبی نخواهد داشت.

اگر می خواهید آسیب آن را کاهش دهید و اگر واقعاً به چیزی برای از بین بردن تلخی نیاز دارید ، بهتر است شکر را کنار بگذارید و مقدار کمی شیرخشک اضافه کنید.

چربی شیر دشوار است ، اما مخلوط کردن آن با شکر می تواند یک مشکل بزرگ باشد زیرا سرعت بدن شما را کند می کند ، اما در این حالت بهتر است قهوه سیاه بنوشید!

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *