پاپسیکل چیست به همراه طرز تهیه پاپ سیکل

پاپسیکل قهوه

پاپسیکل نوعی بستنی است که معمولاً در کشورهای آمریکای شمالی مانند ایالات متحده و کانادا استفاده می شود. این بستنی به کشورهای دیگر دنیا صادر شده و با نام های مختلفی شناخته می شود اما نام اصلی آن پاپسیکل است. papsicle شبیه آلاسکای قدیمی است که در خیابان ما فروخته می شود.

پاپسیکل چیست ؟

papsicle یا پاپسیکل نوعی بستنی است ، اما مورد امروز ما راجب است که ترکیبی از بستنی ، شکلات و کیک است که برای هدایا و روزهای خاص مانند روز ولنتاین ، سالگرد ازدواج یا هدیه کریسمس استفاده می شود. برای تهیه پاپسیکل ، شما باید از مواد دسر قالب بستنی سیلیکونی تهیه کنید. این قالب می تواند برای شما بسیار مفید باشد.

به راحتی می توانید از انواع مختلف بستنی داخل این قالب استفاده کنید. مرحله بعدی برای تهیه پاپسیکل تهیه شکلات رنگی است شما می توانید هر رنگ و مرحله ای که می خواهید آماده کنید آخرین مورد تهیه کیک شکلاتی است که می توانید از آن به عنوان بسته بندی کیک برای کار آسان استفاده کنید.

پاپسیکل های مختلفی وجود دارد که با قهوه نیز تهیه می شوند ، برای مثال می توانی موکا را پس از تهیه به صورت پاپسیکل آماده کرده و استفاده کنید.

طرز تهیه پاپسیکل

مواد لازم: 300 گرم تخته شکلات ، یک سینی کیک و دو قاشق غذاخوری روغن که برای قالب گیری نیز به قالب آلاسکا نیاز دارد.

ابتدا شکلات تخته ای را در یک قاشق ذوب کنید. برای زیباتر شدن کار می توانید از شکلات های رنگی با طعم های مختلف استفاده کنید. از آنجا که طعم شیرین شکلات رنگی را دوست ندارم ، از شکلات تیره و ساده استفاده کردم.

بعد از ذوب شدن شکلات ، یک یا دو قاشق غذاخوری روغن پخت و پز به آن اضافه کنید تا نرمتر شود. چند میله شکلات را درون قالب ریخته و آنها را به صورت دایره ای حلقه حلقه کرده و کل قالب را با یک لایه نازک پوشانده و بستنی خوب می چسبد. ما آن را در قالب قرار می دهیم. (من از سیخ چوبی استفاده کردم چون چوب نداشتم) سپس قالب را در یخچال قرار دهید تا بتواند شکلات بدست آورد.

سپس کیک اسفنجی را که قبلاً به صورت قالب درست کرده بودیم بیرون آورده و داخل قالب قرار می دهیم. برای تنوع ، می توانید کیکی را که در قالب قرار داده ایم سوراخ کنید و سس شکلات یا مقداری کیک را اضافه کنید. با پودر صبحانه و خامه مخلوط کرده و در قالب ها بریزید.

در آخر ، شکلات ذوب شده را دوباره روی کیک بپوشانید و در یخچال نگه دارید تا خنک شود. سرانجام ، وقتی شکلات را گرفتید ، جدا شدن از قالب ، قرار دادن آن در یک کاسه و تزئین آن آسان است. برای تزیین می توانید از رنگ شکلات ذوب شده نیز استفاده کنید. من از مغز پسته و پودر گردو استفاده کردم چون در دسترس من نبود.

نکات کلیدی پاپ سیکل

می توانید از موز یا آجیل داخل کیک استفاده کنید.
در صورت نیاز ، خامه بیشتری اضافه کنید تا کیک شیرینی شکل شود.
قالب را با مواد کیک پر نکنید ، فقط سر را کمی خالی بگذارید تا جای لایه نهایی شکلات فراهم شود.
می توانید به جای مافین از چیپس نیز استفاده کنید.
اگر احساس کردید شکلات به قالب می چسبد ، قالب را چرب کنید.
قبل از قرار دادن بستنی حتماً چوب بستنی را داخل یخچال قرار دهید ، زیرا بعد از آب بندی شکلات ، نمی توانید چوب را بزنید و شکلات ترک می خورد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *