رست قهوه چیست و چه فرآیندی دارد ؟

رست قهوه

رست قهوه یعنی تفت دادن دانه های قهوه سبزکه با گرم شدن به روش های مختلف انجام می شود و دارای سه درجه رست ، سبک (کم) ، متوسط و تیره (زیاد) است.

منظور از درجه رست قهوه چیست؟ تفاوت سطح مختلف چیست؟ در این مقاله قصد داریم میزان دقت را بررسی کرده و با نکات مختلف مربوط به آن آشنا شویم.

صنعت قهوه طی دو دهه اخیر به سرعت تغییر کرده است. گریدهای جدید دهکده این روزها چنان محبوب شده اند که ممکن است کمی با سلیقه دوستداران قهوه قدیمی متفاوت باشد.

انواع سبک به این دسته از گیاهان جدید تعلق دارند. در ادامه با تفاوت بین انواع روشن ، متوسط ​​و تاریک بیشتر آشنا خواهیم شد.

انواع رست قهوه

انواع رست قهوه جدیدا به چهار گروه تقسیم می شود ، این چهار دسته را می توان به روشن ، سپس متوسط ​​، سپس مدیون دارک و در آخر دارک تقسیم کرد. این چهار درجه تفت دادن در یک فاصله زمانی سیزده دقیقه و فاصله دمایی 130 تا 260 درجه (بسته به نوع دانه) متفاوت است. بو دادن یا بو دادن قهوه ، خصوصیات فیزیکی و شیمیایی قهوه را تغییر می دهد.

رست قهوه چه برای قهوه عربیکا و چه قهوه روبوستا تفاوتی ندارد و در هر دو نوع قهوه به یک صورت است.

رست لایت یا روشن

این نوع رست قهوه دارای اسیدیته سبک و بالایی است. اگر می خواهید طعم واقعی یک قهوه را بچشید ، این قهوه می تواند گزینه خوبی برای شما باشد. زیرا بیشتر خصوصیات اصلی قهوه در این نوع تفت حفظ می شود.

نام های دیگر نیز برای نور پس زمینه و سبک استفاده می شود. به عنوان مثال: Roast American ، Roast Cinnamon، New England Roast ، Half City Roast و Moderate Light Roast

مدیوم رست ( رست متوسط )

قهوه ای روشن با تمایل به قهوه ای تیره ، روغن کم ، طعم نسبتاً سنگین ، بدنه سنگین تر از روشن. شکافها و شکافهای دانه های قهوه کمی باز است. را قهوه مدیوم رست می نامند.

قهوه بو داده متوسط ​​دارای برخی از طعم های اصلی قهوه است و تعادل را بین رایحه و اسیدیته قهوه ایجاد می کند. پف کرده بودن زیاد قهوه به دلیل فرآیند کارامل سازی قندهای موجود در قهوه است. در حالی که این عمل باعث کاهش اسیدیته قهوه می شود.

این نوع رست برای تهیه اسپرسو بسیار مناسب است.

مدیوم دارک

این سطح رست ، بیت مدیوم و دارک است.در این درجه تفت دادن ، کم کم نشانه هایی از روغن قهوه ظاهر می شود ، قهوه بوی شدیدتری می دهد و طعم آن تلخ می شود. 225 تا 230 درجه درجه حرارت مناسب برای این نوع نان تست است.

دارک رست

ویژگی های دانه های قهوه سبز در رست دارک کمتر احساس می شود. طعم تلخ را بیشتر از احساس عطر و طعم اصلی قهوه احساس خواهید کرد. بادی نوع بسیار مشخصی از قهوه است و طعم واضحی دارد. سطح قهوه تیره روغنی به نظر می رسد و دارای رنگ قهوه ای تیره تا سیاه است.

تفاوت در ویژگی انواع رست قهوه

درجه بو دادن یک قهوه چگونه تعیین می شود؟ هر لحظه و هر ثانیه هنگام قهوه تفت دادن بسیار مهم است. مخصوصاً وقتی در مرحله اول کراک هستند.در این مرحله ، دانه های قهوه تحت تأثیر درجه حرارت بالا ، دچار یک سری واکنش های فیزیکی مانند ترکیدن دانه های ذرت می شوند.

از این به بعد ، هرچه زمان بو دادن و گرمای دانه های قهوه بیشتر شود ، تفت شما تیره می شود.از طرف دیگر ، اگر مانند برخی از کوره های مدرن ، درست در اولین ترک ، دیگر از بو دادن جلوگیری کنید .

لایت رست

  1. رنگ: قهوه ای روشن
  2. طعم: نسیم سبک و دانه ای
  3. سطح اسیدیته: روشن است
  4. بافت: خشک و بدون روغن
  5. کافئین: حاوی بالاترین مقدار کافئین است
  6. دمای رست: 180 تا 205 درجه سانتیگراد
  7. نام های رایج: شهر سبک ، شهر نیمه ، تفت دارچین
  8. اولویت کرک یا پاپ: در دمای حدود 205 درجه رخ می دهد
  9. سبك ترين يعني اينكه دانه سبز پس از ترك اول برشته نشود.

مدیوم رست

  1. رنگ: قهوه ای متوسط
  2. طعم و مزه: باد آن از کباب سبک بیشتر است
  3. بافت: خشک و بدون روغن
  4. سطح اسیدیته: متعادل است
  5. کافئین: کافئین کمتری نسبت به کباب سبک و کافئین بیشتری نسبت به کباب تیره دارد
  6. دمای بو دادن: 210 تا 220 درجه سانتیگراد
  7. نام های مشترک: کباب معمولی ، کباب آمریکایی ، و کباب صبحانه
  8. رست متوسط ​​، یعنی دانه قهوه سبز ، بین انتهای ترک اول (پاپ) و ابتدای ترک دوم بو داده می شود.

مدیوم – دارک

  1. رنگ: تیره تر از متوسط
  2. طعم: باد شدید ، طعم قابل توجه و طعم تند
  3. بافت: روی سطح آن کمی روغن است
  4. اسیدیته: اسیدیته کمتری دارد
  5. کافئین: کم
  6. دمای قهوه تفت داده شده: 225 تا 230 درجه سانتی گراد
  7. نام های متداول: Fustly City Roast، After Dinner Roast، Vienna Roast

مشخصات دارک رست

  1. رنگ: به نظر شکلات تیره و حتی تیره است
  2. طعم: تلخ و دودی یا سوخته
  3. ویژگی های بافت: روغن روی سطح می درخشد
  4. میزان اسیدیته: بطور چشمگیری کاهش می یابد
  5. کافئین: به طرز چشمگیری کاهش می یابد
  6. دمای رست: 240 تا 250 درجه
  7. نام های رایج: رست فرانسوی ، رست ایتالیایی و برشته قاره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *