آشنایی با انواع دانه قهوه و روش ترکیب آن ها با هم

انواع دانه قهوه

دانه های قهوه انواع مختلفی دارند که طعم متفاوتی دارند و هرکس می تواند متناسب با ذائقه خود یکی از اینها را انتخاب کند و از نوشیدن آن لذت ببرد. در اینجا انواع مختلفی از دانه های قهوه آورده شده است و ما در مورد مشخصات آن به شما خواهیم گفت. در قهوه خانه باشید.

امروزه با ظهور موج سوم قهوه در بازار و صنعت جدید قهوه ، نوع دانه های قهوه اهمیت بیشتری پیدا کرده و هر شرکت طبق اصول خود از آنها به عنوان درصدی در محصولات خود استفاده می کند. دانه های قهوه فقط Arabica یا Robusta نیستند ، انواع دیگری نیز وجود دارد که در ادامه بررسی خواهیم کرد.

در این مقاله سعی شده است راهنمای جامعی در مورد انواع قهوه ها و طعم ، اندازه و غلظت آنها ارائه شود. ما چهار نوع اصلی قهوه داریم که همه آنها کمربند قهوه شناخته می شوند. بیا تو بازی. از آنجا که در آب و هوای گرم قهوه دم می شود ، اطراف خط استوا کمربند قهوه محسوب می شود. شرایط رشد ممکن است برای هر مدل قهوه متفاوت باشد: بعضی از آنها به ارتفاع یا باران بیشتری نسبت به بقیه نیاز دارند. پس با ادامه مقاله در سایت کافی ست همراه باشید.

انواع دانه قهوه

دانه های قهوه یا میوه های قهوه از سه نوع درخت عربیکا ، روبوستا و لیبریکا سرچشمه می گیرند که هر کدام ویژگی های خاص خود را دارند مانند: عطر ، کافئین ، قدرت رشد ، طعم و شکل ظاهری درخت قهوه. البته قهوه Liberica در بازارهای جهانی زیاد رایج نیست و رست قهوه آن کمی دشوار است.

علاوه بر این که قهوه در انواع عربی ، روبوستا و لیبریکا متفاوت است ، مناطق رشد قهوه می توانند به طور کلی بر شکل ظاهری ، طعم ، عطر و طعم حبوبات نیز تأثیر بگذارند. مثلا:

طعم قهوه از کنیا با قهوه تولید شده در اندونزی متفاوت است. به همین دلیل ، برخی از دوستداران قهوه عاشق قهوه کشور یا منطقه خاصی هستند و همیشه از آن دانه ها استفاده می کنند. می توانید قهوه Arabica و Robusta را به صورت آنلاین در کافی شاپ ها خریداری کنید.

قهوه عربیکا

شاید معروف ترین قهوه موجود در بازار را بشناسید ، تقریباً 60٪ بازار را به خود اختصاص داده است. قهوه عربیکا در ارتفاعاتی که باران و سایه زیادی می بارند ، پرورش می یابد. نگهداری از درختان بسیار آسان است ، آنها کوتاه ، قد تقریبی 180 سانتی متر و هرس و هرس آنها آسان است. این قد کوتاه همچنین برداشت را تسهیل می کند. این درخت بسیار حساس است و نمی تواند با بیماری مقابله کند.

کاشت باید بسیار دقیق انجام شود. به همین دلیل ، این کار در مناطقی انجام می شود که تغییری ایجاد نشود. این درختان به تعداد زیاد کاشته می شوند و معمولاً هیچ گیاه دیگری در کنار آنها کاشته نمی شود.

در حقیقت آنها را در زمینهای یک محصول کاشته اند تا گیاهان و بیماریهای آنها به آنها آسیب نرساند ، زیرا اگر یکی از درختان قهوه بیمار شود ، بیماری به درختان دیگر سرایت کرده و بیشتر یا تمام درختان را از بین می برد.

نوع خوب این قهوه دارای رنگ روشن و درخشان ، حالت اسیدی مطلوب و عطر و طعم پیچیده و چند لایه ای است که هنگام نوشیدن شیرینی و شوری دلپذیر به راحتی احساس می شود. هنگام خرید این قهوه مطمئن شوید که خیلی اسیدی نیست.

به یاد داشته باشید که بدون هیچگونه افزودنی مانند خامه گرم بنوشید و از روش قطره چکان و تقویت کننده برای دم کشیدن استفاده کنید ، یعنی آب داغ را روی آن بریزید تا دم بکشد. برای آشنایی بیشتر به مطلب مربوط به این نوع قهوه در سایت مراجعه نمایید.

قهوه روبوستا

این گیاه که ارتفاعی حدود 6 متر دارد از نظر مقاوت به عوامل محیطی برتر از نوع عربیکا می باشد. گیاه قهوه روبوستا در ارتفاعات پایین و کنار دریا پرورش می یابد.

دانه های روبوستا گرد هستند و کافئین بیشتری دارند. همچنین میزان آنتی اکسیدان های موجود در قهوه روبوستا 7 تا 10 درصد است که دارای خواص مفیدی برای سیستم عصبی است. این مقدار آنتی اکسیدان عوامل التهابی موجود در سیستم عصبی را کاهش می دهد یا برای درمان یبوست مفید است.

قهوه روبوستا ارزان تر از قهوه عربیکا است و مصرف آن کمتر از قهوه عربیکا است. دلیل این امر طعم تلخ و کافئین این نوع دانه های قهوه بیش از عربیکا است. قهوه روبوستا بیشتر برای تهیه اسپرسو مناسب است.

کشورهایی که این نوع قهوه ها را تولید می کنند ویتنام ، برزیل ، اندونزی و هند هستند که قهوه های آنها به قهوه ویتنام روبوستا ، قهوه روبوستا برزیل ، قهوه روبوستا اندونزی و قهوه هند روبوستا معروف است.

جدا از این کشورها کشورهایی مانند اتیوپی ، سوماترا ، ترکیه ، مکزیک ، نیکاراگوئه ، کلمبیا ، هندوراس و پرو این نوع قهوه را به بازار عرضه کرده اند.

قهوه لیبریکا

این نوع دانه های قهوه در فیلیپین ساخته می شوند و رایحه ای از گل های میوه ای دارند اما طعم آنها ممکن است بوی دود و چوب را به شما یادآوری کند. در سال 1890 ، ایالات متحده با کمبود قهوه عربیکا روبرو شد و سرانجام مجبور شد قهوه لیبریکا را از فیلیپین وارد کند ، که تا اعلام استقلال فیلیپین ادامه داشت. سپس ایالات متحده تجارت با این کشور را متوقف کرد.

قهوه اکسلسا

قهوه تهیه شده از دانه های اکسلزا فقط 7٪ قهوه مصرفی جهان را تشکیل می دهد. این نوع لوبیا در جنوب شرقی آسیا کشت می شود و نوعی قهوه لیبریکا محسوب می شود. با این حال ، طعم ترش و میوه ای دارد.

تفاوت‌های اصلی دانه‌ قهوه عربیکا و روبوستا

دانه های عربیکا و روبوستا بدون شک گسترده ترین و متنوع ترین قهوه در جهان هستند. از نظر گیاه شناسی ، بیش از 100 گونه گیاه قهوه در جهان شناسایی شده است ، اما این دو بالاترین تولید ، فروش و محبوبیت را در بین این گونه ها دارند. اما تفاوت این دو گونه چیست و چگونه می توان آنها را تشخیص داد؟

  • طعم و عطر
  • میزان کافئین
  • میزان چربی و قند
  • شکل ظاهری
  • ارتفاع از دریا

تفاوت های دیگری نیز دارند که مربوط به گیاه قهوه می باشد .

بهترین ترکیب دانه قهوه

ترکیب دانه قهوه در اکثر کافی شاپ ها یک اصل رایج است و هر آسیاب باید چند ماده اولیه برای خود داشته باشد. برای ایجاد ترکیب خوب قهوه ، آنها باید اطلاعات دقیقی در مورد رایحه ، طعم ، منشا ، نوع و انواع قهوه داشته باشند.

علت ترکیب قهوه

مخلوط کردن قهوه در بین مردم بدنام است و اکثر مردم فکر می کنند شرکت های تولیدکننده قهوه برای خلاص شدن از قهوه کهنه و نامرغوب آن را جمع می کنند و به مصرف کنندگان می فروشند ، اما این طور نیست.

دلیل اینکه اکثر قهوه سازها از مخلوط استفاده می کنند این است که مشتریان قهوه ای با طعم خوب و طعم مطبوع می طلبند. بهترین روش تهیه این قهوه مخلوط دانه های قهوه است.

به عبارت دیگر ، این ترکیب به شرکت تولید قهوه اجازه می دهد تا عطر و طعم مورد نیاز مشتری را فراهم کند. در عین حال ، اگر آنها ترکیبی منحصر به فرد داشته باشند ، فقط این شرکت قادر به تولید آن است و در این حالت محصول ویژه ای وجود دارد که مارک تجاری را نشان می دهد.

بهترین میکس قهوه

همه نمی توانند یک ترکیب قهوه درست کنند. هر مخلوط قهوه را می توان به روش های مختلفی درست کرد ، همه چیز به سلیقه افراد بستگی دارد.

موادی که در تهیه مخلوط قهوه بسیار استفاده می شود شیر ، خامه ، دانه های معطر مانند میخک و مخلوطی برای تهیه قهوه است تا بهترین مخلوط قهوه اسپرسو فراهم شود ، به عنوان مثال ، شما باید بدانید که هر کدام از این مواد ، چه مقدار استفاده کنید.

قهوه در کافی شاپ ها درست می شود ، اما بهترین ترکیب قهوه ترکیبی است که طعم خوبی داشته باشد ، بو داشته باشد و ظاهر خوبی داشته باشد.

معروف ترین دانه های قهوه در جهان Arabica و Robusta هستند. تلخی دانه های قهوه Robusta بسیار بیشتر از تلخی دانه های قهوه Arabica است. تفاوت زیادی در محتوای کافئین در دو نوع دانه قهوه وجود ندارد. اما از آنجا که برخی از افراد به دلایل مختلف دوست دارند قهوه با مقدار کافئین بیشتری بنوشند ، ممکن است به دنبال خرید این نوع قهوه باشند.

کمپانی های تولید قهوه مخلوط های قهوه با کافئین بالا را برای آسان ساختن قهوه با کافئین بالا برای چنین افرادی فراهم می کنند.

هرچه دانه های قهوه بو داده بیشتر باشد ، دانه های قهوه تیره تر و محتوای کافئین موجود در آنها بیشتر می شود ، بنابراین شرکت های بزرگ با نوشتن “ترکیب قهوه با کافئین زیاد” بر روی محصول ، این نوع قهوه را تولید می کنند. آنها این ترکیب را برای مشتریان ساده می کنند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *